CHRISTANDER - Fastighetsmäklare med kunskap


Vi förmedlar nyproduktion, bostadsrätter och villor i hela Västra Götaland och har slagit rekord på högsta slutpris vid många försäljningar.  Vi är medlemmar i fastighetsmäklarnas största branschorganisation Mäklarsamfundet som arbetar för att förbättra och utveckla mäklartjänsten.  Mäklarsamfundet erbjuder ständig fortbildning inom alla för bostadsaffären tänkbara områden. I kombination med en kunskap utöver det vanliga om bostadsmarknaden och ett genuint intresse för de människor som byter bostad skapar det stor yrkesskicklighet.  Det är denna kombination som gör fastighetsmäklarna i Mäklarsamfundet unika och ger bostadskonsumenter bästa möjliga resultat och trygghet.


CHRISTANDER -metoden


1.      Första mötet
Du behöver inte ha bestämt dig för att sälja innan vi träffas första gången. Att boka ett möte för rådgivning, värdering eller information om våra tjänster kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Tillsammans kommer vi fram till hur just din bostadsaffär ska gå till.

 

2.      Förbereda försäljningen av din bostad
När du bestämt dig för att sälja tillsammans med oss tar vi hand om alla förberedelser.
Vi samlar in information om din bostad, fotograferar din bostad med hjälp av en professionell fotograf och gör en säljande objektsbeskrivning till alla spekulanter.

3.      Marknadsföring
Vi marknadsför din bostad på Hemnet.se, Blocket.se, facebook.se, Booli.se, Instagram och Christander.se. Vi har också ett kontaktnät av kunder som söker bostad. Vi skräddarsyr marknadsföringen till varje enskild bostad.

4.      Visningen
Vi är alltid med personligen på visningen och berättar om fördelarna med just din bostad. Alla spekulanter får en fin objektsbeskrivning med alla fakta om din bostad.  Vid en budgivning redovisar vi löpande högsta bud för dig.

5.      Kontrakt och tillträde
Vi skriver köpekontrakt/överlåtelseavtal, handpenningsavtal och ansöker om medlemskap i Bostadsrättsföreningen.  På tillträdesdagen träffas vi för att avsluta affären, gör likvidavräkning, löser säljarens lån, utbetalar överskottet och överlämnar nycklar.

 

  


   Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Lämna ditt telefonnummer eller e-postadress så kontaktar vi dig.